Fogorvosi ellenőrzés,
vizsgálat és diagnosztika

egészséges szép mosoly

Tapasztalataink azt mutatják, hogy pácienseinknél az általunk elkészített fogművekkel és fogtömésekkel szemben támasztott követelmények között nemcsak a tökéletes funkció szerepel, hanem a kimagasó esztétikai megjelenés is. Ennek tudatában arra törekszünk,hogy a lehető legfejlettebb technológiákkal és anyagokkal érjük el az elvárt sikert.
A tömőanyagok folyamatos fejlődésének köszönhetően lehetőségünk nyílik a fogak élethű restaurálására, legyen az a front, vagy az oldalsó régiókban. Ennek köszönhetően nemcsak kiváló kopásállósággal és polírozhatósággal rendelkező töméseket készítünk, hanem a fogak természetes színárnyalatainak tökéletes rekonstruálását is megvalósítjuk.
Manapság már nem akadály az elszíneződött fogak több árnyalattal történő kifehérítése sem, akár otthon, akár a rendelőben gépi fogfehérítő készülék segítségével.
Fogtechnikai laborunkban lévő legkorszerűbb gépeknek és a gördülékenyen működő orvos-fogtechnikus közreműködésnek köszönhetően elkészült fogpótlás a páciens által meghatározott igényeknek teljes mértékben megfelel.
Mi segítünk megvalósítani az Ön által megálmodott mosolyt.