dentalhigienia.jpg

Dentálhigiénés szaktanácsadás

szájápolás, saját fogazat megtartása, tökéletes szájhigiénia
 
Az évtizedek alatt megváltozott táplálkozási szokások miatt egyre nagyobb hangsúlyt kell fordítani a szájápolásra, mely nemcsak a saját fogazat megtartását segíti, hanem az elkészült fogpótlások, implantátumok élettartamát is meghosszabbítja.
A rendszeresen végzett góckutatás, fogkőtisztítás, fogínykezelés hozzátartozik az oly sokat emlegetett egészséges életmódhoz. Rendelőnkben lehetőség nyílik megismerkedni mindazon technikákkal, amelyek szükségesek a tökéletes szájhigiénia eléréséhez.
Orvosaink, dentalhigiénikusunk minden apró részletre kiterjedő állapotfelmérés után, személyre szabott fogínykezelést végeznek és egyéni szájápolási tanácsokat adnak.
Az újonnan elsajátított technika gyakorlására már ez alkalommal sor kerül kollégáink segítségével, így a tökéletes szájhigiénia otthoni fenntartása gyerekjátéknak bizonyul.
A fogkövet nem lehet eltávolítani a hagyományos fogmosási technikával, csak fogászati rendelőben, megfelelő eszközök segítségével.
A tökéletesen elkészített tömések és fogpótlások előfeltétele a jó szájhigiénia és a gyulladásmentes egészséges íny. Ezért van szükség a fogászati kezelések megkezdése előtt egy alapos tisztításra, a fogak felszínén és az íny alatt lévő fogkő és lepedék eltávolítására.
Az ellátást és a dentálhigiéniás tanácsadást szakképzett személyzettel biztosítjuk rendelőnkben.

Visszahívás kérése

Adja meg nekünk a nevét, telefonszámát

Visszahívás kérése

A visszahívás kérés sikeresen kézbesítve!