Az ICX® implantátumok felületi kiképzése a szükséges mikroérdességgel kombinálva azt eredményezi, hogy csökken az implantátumvesztés lehetősége a gyógyulási időszakban, mivel pozitívan befolyásolja a csontosodást illetve az implantátum mechanikai és biológiai stabilitását.

Ez mindenki számára előnyökkel jár. Először is profitál belőle az implantológus orvos a több sikeres műtét folytán, másrészt pedig a beteg, akinek jelentős mértékben növekszik meg az életminősége a gyorsabb gyógyulási folyamatnak köszönhetően. Az ICX® implantátumok előállításához kizárólag kiváló minőségű 99%-os tisztaságú titánt (Grade 4KV) használnak fel.

Az implantátum formájának kialakításakor alkalmazott biomechanikai irányelvek a következők:

  • az önmetsző menetek az apikális részen a magas primer stabilitás érdekében.
  • a csonttömörítő menetek a spongiosa állományának kíméletes tömörítésére szolgálnak.
  • az implantátum nyakán lévő mikromenetek a kívánt kortikális csontkontaktust és az optimális fiziológiás erőeloszlást segítik elő.
  • a tökéletesre fejlesztett kúpos csatlakozás bakteriálisan átjárhatatlan és mikromozgásmentes kapcsolatot biztosít, garantálva a periimplantáris tér hosszútávú megőrzését.
  • az implantátum és a felépítmény csatlakozása minden átmérő esetén ugyanaz.

 

Minőségi termék

Az ICX Hungary Kft a németországi medentis medical GmbH által gyártott 
ICX implantátumok kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A medentis medical GmbH 1999-óta foglalkozik fogászati implantátumok és CAD/CAM protetikai elemek gyártásával illetve forgalmazásával
és immár több, mint 40 országban van jelen a világon. 2010 eleje óta a medentis medical GmbH a tíz legsikeresebb implantátum gyártója között szerepel Németországban. Az elmúlt években az anyacéget már többször is az egyik legerősebben növekvő fogászati implantátum gyártójának minősítette a Morgan Stanley.

(Forrás: Morgan Stanley Research 2010).

Az ICX implantátumok esetén a jól bevált német technológia párosul a legmagasabb szintű svájci felületkezeléssel, amely azt eredményezi hogy a termék a legmagasabb szintű német követelményeknek is megfelel. (ISO 9001 Certificate, ISO 13485 Certificate, CE-Certificate, TÜV-Rheinland Certificate)


Visszahívás kérése

Adja meg nekünk a nevét, telefonszámát

Visszahívás kérése

A visszahívás kérés sikeresen kézbesítve!